Gaspejs

Den komfortable løsning

Gaspejsen har efterhånden gjort sit come back ind i de danske hjem Det er den nemme og luxiøse løsning til den kræsne kunde som ønsker det flotte flammehav men gerne vil undgå kløven, opfyldning og rensning af ovn ved brugen af brænde. En gaspejs er ligeså god som varmekilde som en traditionel brændeovn.

En gaspejs kan udføres i flere varianter -  indbygning, tunnel, tresidet – eksempelvis bruges som rumdeler. Disse pejse kan kobles til bygas, naturgas eller flaskegas og styres via enten fjernbetjening eller for eksempel mobiltelefon. De findes i diverse dimensioner samt skræddersyede løsninger hvis det er det man ønsker.

 

Find din nye gaspejs hos os

  • Hos Køge Pejsecenter hjælper vi dig med at finde din nye gaspejs, som bedst matcher med dine behov. Der er flere overvejelser at gøre sig, inden du vælger en gaspejs og vi er med dig hele vejen. Vi kommer ud og måler op i dit hjem og rådgiver dig omkring placering af gaspejsen, og hvilken model der bedst passer ind. I butikken har vi udstilling af gaspejs, så du kan se den i sit rette miljø, inden du beslutter dig. 

 

Vi forhandler gaspejs fra bl.a.:

  • Le Feu

 

Få vejledning hos os

  • I butikken står vores dygtige og erfarne medarbejdere klar til at hjælpe dig med at finde din nye gaspejs. Vi er beliggende på Københavnsvej 133 i Køge.
    Du er også velkommen til at ringe til os på telefon 56 63 70 50.

 

<

Pejseindsats


Træpilleovne


Stålskorstene/
Tilbehør


Gaspejs


Biopejs