Hvem er vi?

      Kim Egelund - Ejer af Køge Gas og Pejsecenter 

 

 25 års erfaring med pejse og brændeovne                          

Det er mere end 25 år siden, at jeg, Kim Egelund, startede inde for branchen, og ca. 20 år siden at jeg, sammen med en kompagnon, startede Køge Gas og Pejsecenter op. Som uddannet reparatør og med et stort kendskab til forbrænding kørte jeg ud til kunderne for at vejlede dem og sælge pejse. Det er i dag blevet til en stor butik i Køge, hvorfra vi hjælper mange kunder med at finde den rette pejs. Vi kører stadig ud til kunderne for at måle op og installere og montere pejsen og står derfor for alt omkring købet af en pejs.

 

Udvikler og tester for producenterne

Med årerne har jeg opbygget en stor viden og kendskab til pejse, og det benytter producenterne sig også af. Jeg er derfor med til at teste og udvikle ovne og rådgive producenterne i, hvordan ovnen skal se ud. Det styrker naturligvis mit kendskab til de mange modeller og mærker, og det kan du mærke, når du træder ind i butikken.

 

Tæt samarbejde med skorstensfejere

Det er vigtigt for mig, at du som kunde får den bedste service ved at bruge os. Lige fra første møde til færdig installation er du i trygge hænder hos os og sikker på, at du får det bedste resultat. Vi har et tæt samarbejde med skorstensfejerne, som skal godkende installation og montering, inden du kan bruge pejsen. Gennem vores tætte samarbejde hjælper vi hinanden og deler viden, så vi er opdateret med eventuelle nye regler for installation. Derfor bliver det gjort rigtigt første gang.

 

Besøg butikken

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din nye brændeovn, træpilleovn eller pejseindsats, så besøg butikken på Københavnsvej 133 i Køge. Du kan også ringe på telefon 56 63 70 50.

<