BRÆNDEOVNE

En brændeovn er for dig der ønsker et stilrent design og et stort udvalg af størrelser og modeller, og for dig der ikke kun ser en brændeovn som en varmekilde men ligeledes ser den som et smukt møbel.

GASPEJSE

En gaspejs er til dig som vil have en elegant og meget bekvem løsning. Her undgår du kløven af brænde, opfyldning samt rengøring. Tryk blot på knappen og flammerne danser.

TRÆPILLEOVNE

En træpilleovn er for dig der elsker varmen og hyggen, som ønsker mest mulig komfort, som gerne vil have en enkelt og bekvemt løsning, og samtidig spare op til 70% på din varmeregning.

PEJSEINDSATSE

En pejseindsats er for dig elsker varmen og hyggen, som elsker et stilrent look, som ikke ønsker at den fylder i hjemmet, men stadig nyder synet af smukke og rolige flammer.

BIOPEJSE

En alternativ løsning til dig som ikke har skorstenen og stadig ønsker det flotte flammehav og hyggen.

Ovnen kører på bioethanol.

VARMEPUMPER

Er til dig som nyder en konstant varme og komfort. Den fås i flere udgaver – luft til luft – luft til vand og kan bruges som primær eller supplerende varmekilde.

SKORSTENE

Hvis man ønsker sig en brændeovn og ikke har en skorsten i forvejen, så er en stålskorsten et godt og billigt alternativ til en muret skorstene.