Træpilleovn – Den billigste opvarmning!

Træpilleovnen er blevet meget populær i danske hjem, fordi det er en nem og billig opvarmningskilde. Træ er den billigste måde at opvarme på, og med en træpilleovn bliver det samtidig rigtig nemt at have en brændeovn. Den er udstyret med en del teknik og elektronik og transporterer selv træpillerne ind i brændkammeret og regulerer samtidig varmen selv.

Det gør, at du får en behagelig varme hele tiden uden at skulle gøre andet end at sørge for, der er træpiller i ovnen. Du får dog stadig de flotte flammer at kigge på, eftersom ovnen ligner en almindelig brændeovn.

VI FORHANDLER BL.A. pilleovne fra

Vi har din nye træpilleovn

Overvejer du at få en træpilleovn? Så er vi klar til at hjælpe og rådgive dig hos Køge Pejsecenter. Vi har mere end 25 års erfaring og kan svare dig på alle spørgsmål, du må have i forbindelse med købet. Og så er vi med dig hele vejen fra rådgivning til montering og installation.

I butikken har vi mange modeller udstillet, så du kan se træpilleovnen og opleve, hvor nem den er at betjene. Flere modeller kan styres via smartphone, så du kan starte ovnen og komme hjem til et dejligt varmt hjem.

Besøg butikken i Køge og hør mere

Vi er placeret i Køge, men folk fra overalt fra Sjælland kigger forbi butikken til en samtale omkring deres kommende træpilleovn.
Du er velkommen til at kigge forbi butikken på Københavnsvej 133 i Køge. Vi er tæt på Greve og Roskilde, så kig forbi og se vores store udvalg.
Du kan også ringe til os på telefon 56 63 70 50 og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.