Hvis du overvejer hvilken type af pejs der passer ind i dit hjem, så kan vi her hos Køge Pejsecenter fortælle om fordelene ved en typisk gaspejs, og hvorfor vores kunder vælger gaspejs fremfor de mere traditionelle brændepejse.
Hvis du ikke får svar på dit spørgsmål på denne side, så er du mere end velkommen til at ringe til os på +45 56 63 70 50 eller kigge forbi vores butik i Køge.

Gaspejse – Elegant og komfortabel løsning

Gaspejsen har efterhånden gjort sit come back ind i de danske hjem Det er den nemme og luxiøse løsning til den kræsne kunde som ønsker det flotte flammehav men gerne vil undgå kløven, opfyldning og rensning af ovn ved brugen af brænde. En gaspejs er ligeså god som varmekilde som en traditionel brændeovn.

En gaspejs kan udføres i flere varianter – indbygning, tunnel, tresidet – eksempelvis bruges som rumdeler. Disse pejse kan kobles til bygas, naturgas eller flaskegas og styres via enten fjernbetjening eller for eksempel mobiltelefon.

De findes i diverse dimensioner samt skræddersyede løsninger hvis det er det man ønsker.

Hvorfor vælge en Gaspejs?

Som nævnt ovenstående så er valget af Gaspejs ofte forbundet med ønsket om det rå, autentiske og naturtro flammehav, men hvor man undgår forpligtelserne ved en normal traditionel brændeovn i form af rengøring, optænding og håndtering af brænde.

En gaspejs skal ikke bruge den traditionelle skorsten, og derfor er der flere placeringsmuligheder i hjemmet ved anskaffelse af gaspejsen. Gaspejse har deres iltkredsløb med aftræk, hvilket betyder at den ikke har betydning for nyere boliger, hvor indeklimaet oftest er automatiseret.

Du undgår derfor konflikt mellem de forskellige systemer – det eneste gaspejsen bidrager med er synet af de smukke flammer og varmen fra pejsen.

Fordelene ved en gaspejs

Her er grundende til hvorfor vi anbefaler en gaspejs til vores kunder, og hvad vores kunder siger de har sat mest pris på ved etablering af gaspejsen i deres hjem, og i hvilke situationer den er optimal.

Moderne: En gaspejs skal ikke bruge en traditionel skorsten, og det øger placeringsmulighederne.

Vedligeholdelse: Det kræver ikke det store at vedligeholde og rengøre en gaspejs i forhold til en traditionel pejs.

Design: Producenter af gaspejse ved hvorfor kunder vælger dem, og i forbindelse med at en gaspejs kan bruges i de fleste rum, så kan man få gaspejse i mange flotte og moderne designs.

Gaspejse bruges også funktionelt, f.eks. som rumdeler. Du kan kigge forbi vores butik i Køge og få inspiration til en gaspejs til dit hjem.

Funktionalitet: En gaspejs kan styres via app på din telefon, eller via fjernbetjening. Du slipper for den traditionelle optænding.

Påvirker ikke andre systemer: En gaspejs har sit eget iltkredsløb med tilførsel og aftræk – så den påvirker ikke andre systemer som styrer indeklimaet.