Brændeovn skaber hygge i hjemmet!

Måske har du en drøm om at lune dig ved brændeovnen om efteråret og vinteren eller også ønsker du at bruge den som supplement til opvarmning i hjemmet. Uanset hvad så skaber brændeovne hygge i hjemmet med de varme flammer og knitrende træ.

Derfor vælger flere og flere også at få brændeovn i hjemmet, enten som en del af et nybygget eller i et eksisterende hus. Der er i løbet af de senere år kommet mere miljøvenlige brændeovne på markedet, så der er også mange fordele ved at skifte den gamle brændeovn ud med en nyere model.

VI FORHANDLER BL.A. brændeovne fra

FIND DIN NYE BRÆNDEOVN HOS OS

Hos Køge Pejsecenter hjælper vi dig med at finde din nye brændeovn, som bedst matcher med dine behov. Der er flere overvejelser at gøre sig, inden du vælger en brændeovn, og vi er med dig hele vejen. Vi kommer ud og måler op i dit hjem og rådgiver dig omkring placering af brændeovn, og hvilken model der bedst passer ind. I butikken har vi en stor udstilling af brændeovne, så du kan se den i sit rette miljø, inden du beslutter dig. Hos os finder du alle mærker på det danske marked.

Vi kan svare på alle dine spørgsmål til Brændeovne

I butikken står vores dygtige og erfarne medarbejdere klar til at hjælpe dig med at finde din nye brændeovn. Du er velkommen til at ringe til os på telefon 56 63 70 50.