Varmepumpe – en miljøvenlig løsning til din bolig

Vil du spare penge på din varmeregning og samtidig gøre det på en miljøvenlig måde? Mangler du en varmekilde, der er både effektiv og let at installere? Så kan svaret være en luft til luft varmepumpe. En luft til luft varmepumpe er en billig og mindre omfattende varmekilde, der passer godt til mange hustyper, og den kan tilmed bruges som supplerende varmekilde.

Når du vælger en luft til luft varmepumpe, får du bl.a. en:

  • Energi- og miljøvenlig opvarmning
  • Både primær og supplerende varmekilde
  • Reduceret varmeregning.

I forhold til andre varmeløsninger er en luft til luft varmepumpe billig både at købe og installere.

VI FORHANDLER BL.A varmepumper fra

Luft til vand varmepumpe

En luft til vand varmepumpe er en varmepumpe der udnytter energien fra luften via en ude-del for derefter at opvarme brugsvandet i radiatorer, gulvvarme og varmtvandsbeholdere. Det er et simpelt alternativ til jordvarme og en bedre totalløsning end en luft til luft varmepumpe.

Vi har din nye varmepumpe – hvad enten det er luft til luft eller luft til vand

Overvejer du at få en varmepumpe? Så er vi klar til at hjælpe og rådgive dig hos Køge Pejsecenter. Vi har erfaring og kan svare dig på alle spørgsmål, du må have i forbindelse med købet. Og så er vi med dig hele vejen fra rådgivning til montering og installation.

I butikken har vi modeller udstillet, så du kan se varmepumpen og opleve, hvor nem den er at betjene. Flere modeller kan styres via smartphone, så du kan starte varmepumpen og komme hjem til et dejligt varmt hjem.