Stålskorstene/Tilbehør

Motoren bag din ovn

Skorstenen er ovnens motor, hvis ikke at skorstenen virker, så virker din ovn heller ikke. Hos Køge Pejsecenter hjælper vi gerne så du kan få den rette løsning for dig så du får det optimale ud af din ovn. Stålskorstene er den nemme løsning til at komme af med røgen, og vi anbefaler stålskorstene til  

 

Stålforring

Har du en murret skorsten som ikke trækker? Så er det en god idé at indsætte en stålforring. En stålforring isolere din skorsten og er med til at din ovn får den bedste forbrænding, og du derved får det optimale ud af din ovn. Vi giver jer gerne et uforpligtende tilbud omkring mulighederne for at, få den bedste forbrænding og en skorsten der opfylder jeres behov.

 

Reservedele

Er du så uheldig at der er en del på din ovn der er gået i stykker, eller har du fundet en ekstra ting som du godt kunne tænke dig, så skaffer vi gerne delene hjem til dig.Vi er leveringsdygtige A til Z i reservedele til din ovn. 

De fleste reservedele er utroligt nemme og ukompliceret at montere selv, men hvis det ønskes køre vi gerne ud og montere din reservedel så du er helt sikker på at den er monteret korrekt, og ovnen der efter køre 100% optimalt.

 

Service

Det er vigtigt at holde sin ovn ved lige, derved er det nogle gode penge investere hvis man bruger pengene på et service.

Service består i at vi renser din ovn fra inderst til yderst, og hvis der er tvivl om der er en reservedel som er gået, tager vi den gerne med og skifter den hvis det ønskes, og derefter kører ovnen som ny igen.

 

Kom forbi butikken og hør mere

Vil du blive klogere på muligheden for at få en pejseindsats i dit hjem, så kom forbi vores butik på Københavnsvej 133 i Køge. Her er der et stort udvalg af forskellige pejseindsatser, så du kan se, hvordan modellen ser ud, når den er monteret. Du er også velkommen til at ringe til os på telefon 56 63 70 50.

<